استفاده از داروهای گیاهی و کاهش کلسترول | تغذیه سالم

ماه نشان
سپتامبر 21, 2019 0 Comment

کاهش کلسترول :

 

  • خوراکیا می تونن کلسترول مضر خون (LDL) رو کاهش و کلسترول به درد بخور خون(HDL) رو زیاد کنن و هم مانع اکسیداسیون LDL و در نتیجه کاهش آسیب به عروق شن.اینا دقیقاً همون مواردیه که داروهای شیمیایی کاهنده چربی خون انجام میدن.خوراکیای جور واجور کارکرد اثرهای متفاوتی دارن. به طور مثال “جو” با کم کردن ذخایر اسیدهای صفراوی در روده ها دلیل کاهش چربی خون می شه، یا آنتی اکسیدان ها با به دام انداختن LDLای اکسید شده به تنظیم چربی خون کمک می کنن.

  • واسه ثابت نگه داشتن وزن، از گیاهان کم کننده کلسترول استفاده کنین. البته نگفته نمونه، علاوه بر مصرف گیاهان، اتخاذ یه برنامه غذایی کم چرب هم مهمه.

  • یونجه

مصرف این گیاه به دلیل سرشار بودن از پروتئین، کلسیم و ویتامین E بسیار سودمنده.ماده شیمیایی موجود در دانه های این گیاه مانع از جذب کلسترول در بدن می شه. به نقل از سایت «CNN»، یونجه مانع از رسوب چربی در سرخرگا می شه. زیاده روی در مصرف این گیاه مشکلات جانبی داره و باعث آسیب دیدن گلبولای قرمز می شه.

  • برگ کنگر فرنگی

این گیاه بیشتر از هزار ساله که کشت می شه. از برگای اون واسه تولید مکملای غذایی استفاده می شه. ترکیبات موجود در این برگا واسه تولید صفرا و بهبود کارکرد کلیه خوبه. برگ این گیاه کلسترول رو کم می کنه.

به کار گیری داروهای گیاهی و کاهش کلسترول

کاهش کلسترول

  • گشنیز

گیاه بومی اروپا، آسیا و شمال آفریقاست و تموم قسمتای این گیاه قابل خوردنه. این گیاه ۴ هزار ساله یکی از قدیمی ترین گیاهانه. دانه های اون کم کننده کلسترول و تری گلیسیرید است. گشنیز، تولید صفرا رو در کبد تنظیم و کلسترول رو از بدن دفع می کنه.

  • سیر

سیر جزو گیاهان کم کننده کلستروله که به صورت خام یا پخته مصرف می شه. این گیاه علاوه بر کاهش کلسترول، فشار خون رو هم پایین می آورد.

  • اسفرزه

این گیاه بومی اروپا و هنده و به دفع آب اضافه بدن کمک می کنه و باعث منظم شدن کارکرد سیستم گوارشی می شه. فیبر غذایی موجود در اون، کلسترول و اندازه قند خون رو هم کم می کنه.

.

منبع :